Vanliga frågor

Vilka arbetar hos privatläkarna visby?

Vi är det lilla moderna företaget med bred kompetens och hos oss arbetar bara specialister. Vi har läkare som är utbildade inom internmedicin och som kan diagnostisera och ordinera behandling åt en bred grupp patienter. Vi har ett stort intresse för idrottsmedicin och är vidareutbildade på området. Vi har erfarenheter på landslagsnivå inom flera idrotter. 

Hur nyttjar jag min sjukvårdsförsäkring?

Har du en sjukvårdsförsäkring och vill besöka oss så tveka inte att kontakta ditt försäkringsbolag och få det godkänt. Kontakta ditt försäkringsbolag som bokar in en besökstid åt dig eller ber oss kontakta dig. Vi har idag avtal med ett flertal försäkringsbolag

Vad kan ni hjälpa mig med?

Vi kan hjälpa dig med de flesta kroppsliga besvär. Hos oss finns EKG, spirometri och tillgång till laboratorium för blodprover.  Vi har även diagnostiskt ultraljud som hjälper oss vid ledinjektioner. Vi är behöriga att förskriva recept på läkemedel. Hos oss får du hjälp med allt från små till stora medicinska besvär. Om det är något vi inte klarar själva hjälper vi dig gärna med remiss till annan mottagning.

Hur hittar jag till er?

Du hittar oss på Visborgsallén 33 i Visby i samma ingång som gymmet Form Visborg. Väntrummet ligger till höger när du passerat in genom huvudentrén. Det krävs ingen anmälan i receptionen men har du frågor så svarar de gärna. Vi kommer ut och hämtar dig i väntrummet när det är din tur.

 

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER